Balkan Ticaret Fuarý ve Kongresi (13 – 16 Mayýs 2015)

 

Deðerli Üyemiz,

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði’nden alýnan 10.04.2015 tarihli ve 0411/7138 sayýlý yazýda

 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasý'ndan alýnan yazýda, 13-16 Mayýs 2015 tarihleri arasýnda Bursa’da düzenlenecek olan Balkan Ticaret Fuarý ve Kongresi ile altyapý, ulaþým, haberleþme, enerji santralleri, inþaat ve belediye ihtiyaçlarý ile ilgili mal ve hizmet üreten Türk yatýrýmcýlarýnýn ilgili Balkan muhataplarý ile görüþme ve fuarda sergilenecek ürün ve hizmetleri yerinde inceleme fýrsatýný bulacaklarý belirtilmektedir.


Yazýda devamla, söz konusu fuar ile eþ zamanlý olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odasý’nýn, Marmara Belediyeler Birliði ve Bursa Büyükþehir Belediyesi’nin destekleri ve Balkan siad ve Tüyap Bursa Fuarcýlýk A.Þ. iþbirliði ile 13-15 Mayýs 2015 tarihlerinde Türkiye’nin birçok þehrinden ve 12 Balkan ülkesinden yüzlerce belediye baþkaný ve satýn alma yetkilileri ve akademisyenin katýlacaðý 2. Akýllý Belediyecilik Zirvesi’ni düzenleyeceði, ziyaretçilerin hem fuarý hem de zirveyi takip etmelerinin saðlanacaðý bildirilmektedir.


Söz konusu fuara yurtiçinden ve yurtdýþýndan birçok belediye baþkanýnýn, ilgili dairelerin satýn alma yetkililerinin katýlýmýnýn öngörüldüðü belirtilmektedir. TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) ‘Hizmetler/Uluslararasý Ýþ Ýmkanlarý—Yurt Ýçi Etkinlikler’ bölümünden ve http://www.balkanticaretfuari.com /www.tuyap.com.tr adreslerinden söz konusu fuara iliþkin ayrýntýlý bilgiye ulaþýlabilmektedir.

 

Üyelerimize duyurulur.